Nyjet-Arkivit për » Iliret «

Eqrem Çabej Mbi tezën Ilire dhe Pellazge

Eqrem Çabej Mbi tezën Ilire dhe Pellazge Vështrime mbi prejardhjen e popullit shqiptar dhe të gjuhës së tij.1) Kur shtrohet problemi i burimit të një populli, ai do të shikohet të zgjidhet më Lexo Me Teper.

Akademik Aleksandër Stipçeviq (1930-2015), Ilirologu me famë botërore nga Don Lush Gjergji

In memoriam: Akademik Aleksandër Stipçeviq (1930-2015), Ilirologu me famë botërore nga Don Lush Gjergji Me 31 gusht, edhe një humbje e madhe për botën shqiptare, arbërore, vdekja e akademikut dhe profesorit, Lexo Me Teper.

Protokolli i Moskës: Stalini me jugosllavët: Shqiptari besnik si qeni

Protokolli i Moskës, (prill 1947)  Stalini me jugosllavët: Shqiptari besnik si qeni Dialogjet e mëposhtme janë nga bisedat zyrtare të protokollit më të lartë të zhvilluara në Kremlin në zyrën e Stalinit. Lexo Me Teper.

Antropologu Osmanagiç: “Historia e Njerzimit” e gjitha një gënjeshtër! Ja dhe provat!

Antropologu Semir Osmanagiç: “Historia e Njerzimit”  e gjitha një gënjeshtër! Ja dhe provat! “Historia e njerëzimit në këtë planet mbetet gënjeshtra më e madhe që është rrëfyer dhe shkruar ndonjëherë. Mezi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook