Nyjet-Arkivit për » Ibrahim Dalliu «

Tirana intelektuale: shkrimtarët tiranas të përvojtur nga Marsida T. Najdeni

Tirana intelektuale: shkrimtarët tiranas të përvojtur nga Marsida T. Najdeni Faleminderit Zenita Farka, Petrit Kusi, Viril Llagami, Robert Elsie, Nini Mano, Arjeta Kokalari, etj për ndihmën. Këta intelektualë dhe trima kanë nevojë t’i Lexo Me Teper.

Servete Maçi, mësuesja e shkollës së parë femërore në Tiranë…

Servete Maçi*, mësuesja e shkollës së parë femërore në Tiranë Servete Maçi (1901-1995) mësuese e shkollës së parë femërore në Tiranë e bija e patriotit të palodhur, tiranasit Musa Maçi, një aktivist Lexo Me Teper.

Krejt Kleri Shqiptar u masakrua nga Diktatura… Opinione dhe shkrime

Krejt Kleri Shqiptar u masakrua nga Diktatura… Opinione dhe shkrime Me datë 5 nëntor 2016, në TV 2000, (television vatikanist) u fol gjerë e gjatë, për rreth dy orë, rreth martirizimit të Lexo Me Teper.

“Veç Allaarbënorë sun po bâhemi…” Mrrela (Ibrahim Dalliu)

“Veç Allaarbënorë sun po bâhemi…” nga Mrrela (Ibrahim Dalliu) Si mos të qeshim? Zotit shyqyr! Kimi nji Shqipni dy fisesh, Toskë e Geg; Mysliman e Krishten; Synnie e Begtashi; Katolik e Ortodoks; Bejlerë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook