Nyjet-Arkivit për » Hipokrizia «

William Somerset Maugham (1874-1965) Hipokrizia

“Ma e vështira dhe ma e lodhshmja e gjitha veseve asht hipokrizia, nji detyrë që do krye njizetekatër orë në njizetekatër!” 

Paul Valery – Hipokrizia

“Atij që t’lëpin këpucën, futja shkelm bythve, ma para se t’ket kafshue kambën…!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook