Nyjet-Arkivit për » Heshtja «

Heshtja – e vetmja shkencë! Hans – Joachim Lanksch

Heshtja – e vetmja shkencë! Hans – Joachim Lanksch (për poetin Primo Shllaku) “Poezitë e Primo Shllakut, vetëm me ndonjë përjashtim, janë ankesa të drejtpërdrejta, janë imazhe dhe skica shpirtnore të linduna Lexo Me Teper.

Dalai Lama – Heshtja

“Ka mjaft raste, ku përgjigja ma e mirë është heshtja…!”

Rocco Fierro

“Heshtja asht përplot me pyetje pa asnji përgjigje…!”

Alfred de Vigny

  “…Vetëm heshtja asht madhështore, gjithçka tjetër asht dobësi!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook