Nyjet-Arkivit për » Hekurudha e Semmeringut «

“Karl Gega – Midis legjendës dhe realitetit”.

“Karl Gega – Midis legjendës dhe realitetit”. Karl Gega jeta dhe vepra e tij si inxhinier i Arkitekturës dhe Gjeodezisë “Hekurudha e Semmeringut – një kryevepër e mendjes njerezore, që për të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook