Nyjet-Arkivit për » Hatman Gashi «

“Virgjneshat e Betueme” dhe nji histori e imja me Burrnesha! Jozef Radi

Virgjneshat e betueme të Ballkanit: Me jetue si burrë – nji zgjedhja e lirë e malsoreve nga Daphnee Denis “Virgjneshat e betueme” (ose Burrnesha në gjuhën shqipe) janë gra shqiptare Lexo Me Teper.

Savra – Monamour! nga Jozef Radi (2012)

Savra – Monamour! nga Jozef Radi Të nderuem miqtë e mi, Prej sot dhe herë mbas here ka me vazhdue nji rubrikë shkrimesh nën okelion “Savra – Monamour!” Ideja e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook