Nyjet-Arkivit për » Hasi «

“Njeriu i rrugës së gjatë” – Lazër Radi (Ribotim)

 “Njeriu i rrugës së gjatë” Lazër Radi, (Ribotim) Monografi kushtuar luftëtarit Taf Përvizi. Ndërmarrja botuese “Bogdani” Has 1998  Redaktor Besim Muhadri 1000 kopje (fq. 141) Mbas botimit në Tiranë, vepra mbi luftëtarin dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook