Nyjet-Arkivit për » Harry Truman «

Ernest Koliqi: Amerika e fuqishme do të shpëtojë qytetërimin e vjetër – nga Kastriot Dervishi

Ernest Koliqi: Amerika e fuqishme do të shpëtojë qytetërimin e vjetër nga Kastriot Dervishi  Në një artikull të botuar në gazetën e Bllokut Kombëtar Indipendent, Ernest Koliqi shpalos bindjet e tij politike mbi Lexo Me Teper.

Jaltë 1945. Stalini shpërthen kundër Shqipërisë

Jaltë 1945 – Stalini shpërthen kundër Shqipërisë nga Thanas Mustaqi Shqipëria, dhe vende të tilla të vogla nuk e meritojnë të jenë në tryezë me fuqitë e mëdha, kështu ka deklaruar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook