Nyjet-Arkivit për » Grigor Kokali «

Savra Monamour teksti Jozef Radi-muzika Grigor Kokali

“Savra Monamour” Muzikoi dhe luan ne fizarmonike Grigor Kokali

Lazër Radi: Njeriu që na mësoi me dashtë lirinë… – nga Jozef Radi

Njeriu që na mësoi me dashtë lirinë… esse nga Jozef Radi Lazër Radi e kapërceu shekullin e jetës dhe përtejjetës së vet. N’at shenjtninë e tij tashma solemne, kishte me falenderue cilindo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook