Nyjet-Arkivit për » Gomsiqe «

Ca Kujtime mbi At Gjeçovin – nga Faik Konica (1930)

Ca Kujtime mbi At Gjeçovin nga Faik Konica (1930) “…Sicilidò prej nesh,  miq dhe admironjës të tij, do të kishim nevojë që në gjallësí  për nga një lotore ku të mbledhim Lexo Me Teper.

Ca Kujtime mbi At Gjeçovin nga Faik Konica (1930)

Ca Kujtime mbi At Gjeçovin nga Faik Konica (1930) “…Sicilidò prej nesh, miq dhe admironjës të tij, do të kishim nevojë që në gjallësí për nga një lotore ku të mbledhim Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook