Nyjet-Arkivit për » Gomari i Nastradinit «

Nastradin Hoxha – dhe bota e humorit reflektues përgatiti Klodi Stralla

Nastradin Hoxha – dhe bota e humorit reflektues përgatiti Klodi Stralla Nastradini është një hero i famshëm i shumë prej miteve, alegorive dhe anektodave që qarkullojnë shumë në vendet e Lindjes së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook