Nyjet-Arkivit për » Gjuliana Pervizi «

Martesë e Artë (Noces d’Or) nga Lek Pervizi

Kur të respekton i Huaji… nga Jozef Radi Kurrë ndër shqiptarë nuk ka ndodhë që pushteti të jetë afër shqiptarëve… Sepse ideja e pushtetit, ka humbur kaherë idenë e afërsisë dhe Lexo Me Teper.

Dy fjalë edhe prej meje, autorit të librit “E Penguara…” Lindita Dema – Harizaj

Dy fjalë edhe prej meje, autorit  të librit “E Penguara…” Lindita Dema – Harizaj Reagim  ndaj shkrimit “Vajzat e Interrnuara”… të Gj. Pervizit Sa herë shkoj në Shqipëri, dhe kjo ka qenë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook