Nyjet-Arkivit për » Gjon Muzaka «

Nezir Muzhaqi – nga bangat e shkollës… te varja në litar*

Nezir Muzhaqi – nga bangat e shkollës… te varja në litar*  Nezir Muzhaqi – Një Princ i Vërtetë Nezir Muzhaqi – Një hero dhe një mesazh “Prindi që le birin e tij të mësuar, por Lexo Me Teper.

Testamenti i Princit Gjon Muzaka

Testamenti i Princit Arber Gjon Muzaka (Giovanni Musachi) “Prindi që le birin e tij të mësuar, por të varfër thuaj se i ka lënë gjithçka. Por ai prind që e le të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook