Nyjet-Arkivit për » Gjegj Kola «

Dy poezi të freskta… nga Gjezeko (2013)

Dy poezi të freskta… nga Gjezeko Me Gjergj Kolën u ba kohë që shkëmbejmë mendime, diskutojmë dhe ndjehemi afër… falë kësaj mundësie komunikimi virtuale që na e vret largësinë… Para do Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook