Nyjet-Arkivit për » Giorgio De Chirico «

Persiatje rreth letrares dhe vlerësimit të saj… – nga Artan Kafexhiu

Persiatje rreth letrares dhe vlerësimit të saj…* nga Artan Kafexhiu Epoka e internetit, i ka dhënë lexuesit të çfarëdo niveli e inteligjence, kulture, profesioni, të postojë kritikën e vet, e ta Lexo Me Teper.

Paul Elyard (14 Dhjetor 1895 – 18 Nëntor 1952) Tetë poezi – përkthye nga Jozef Radi

Paul Eluard (1895-1952) Paul Elyard (14 Dhjetor 1895 – 18 Nëntor 1952) Me rastin e 120 Vjetorit të Lindjes Tetë poezi – përkthye nga Jozef Radi Në fillim të viteve ’80, doli nji Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook