Nyjet-Arkivit për » Gëzim Mulleti «

Policët e Spaçit… nga Maks Rakipaj

Ky fragment është shkëputur nga libri i Maks Rakipajt “Gjallë pas mbytjes së anijes” dhe është botuar te Gazeta “Standard” pa lejen dhe pa vënë autorsinë e tij. Ai vendosi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook