Nyjet-Arkivit për » Gezim Kulla «

Nënat e Kullëve të Zëmblakut nga Jozef Radi

Ju lexoj nji foto… që vlen si model… Fotot mbeten nji ndër pasionet e hershme të miat… ato janë nji çaste jete pa fort pretendime që “ngrijnë” dhe shtyhet qetësisht Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook