Nyjet-Arkivit për » Gëzim Celhyka «

Stacionet e Trenit – Katedrale – refleksion nga Gëzim Çelhyka

Stacionet e Trenit – Katedrale refleksion nga Gëzim Çelhyka Nuk e di, e kam lexuar, dëgjuar, apo ma kanë thënë; apo është pjellë e imazhit që futet në subkoshiencë kur Lexo Me Teper.

Shoqëria njerëzore vetëm përsoset nga protestat… – nga Gëzim Çelhyka

Shoqëria njerëzore vetëm përsoset nga protestat… nga Gëzim Çelhyka Në këtë planet protestohet dhe vetëm protestohet. Po çdo protestë ka anën e saj të Hijes – Dhunën. Bota nuk njeh protestë/ demonstrim Lexo Me Teper.

Një shoqëri kameleontësh, ku ka humbur çdo vlerë e shejtërim… -Respekt, Robert Priftit nga Gëzim Celhyka

Një shoqëri kameleontësh, ku ka humbur çdo vlerë e shejtërim Respekt, Robert Priftit nga Gëzim Çelhyka* Të gjithë e kemi qejf atë fjalë që të bën me dinjitet dhe që e ka Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook