Nyjet-Arkivit për » Gënjeshtra «

Joseph Gebbels (1897-1945) Gënjeshtra

“Përsëriteni nji gënjeshtër njiqind herë, njimijë herë, njimilion herë dhe ajo ka me u ba nji e vërtetë…!”

Abraham Lincoln (1809-1865) – Gënjeshtra

“Mund të gënjesh shumë njerëz për pak kohë, mund ta gënjesh edhe nji pakicë për mjaft kohë, por… s’mund t’i gënjesh të gjithë për gjithmonë…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook