Nyjet-Arkivit për » Gaqo Karakashi «

Immanuel Kant – Për Paqen e Përjetshme (filozofi)

Traktat filozofik Përktheu nga origjinali gjermanisht duke e krahasuar njëkohësisht edhe me përkthimet në anglisht, italisht dhe frëngjisht: Gaqo Karakashi Tiranë 2013 – Titulli i origjinalit: Zum ewigen Frieden Ein philosophischer Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook