Nyjet-Arkivit për » Frika «

Frika – tregim nga Ramiz Gjini

Frika tregim nga Ramiz Gjini Kur barbarët u dhanë në portën e madhe të oborrit të Lef Kukës, ky i fundit, doli nga dera e pasme dhe arriti të futej e të Lexo Me Teper.

Ernest Hemingway (1899 -1961) – Frika

“Frika asht thjesht paaftësia jonë me e ndalë funksionimin e imagjinatës…”

Napoeleon Bonaparti – Bashkimi (1769-1821)

“Ka vetëm dy gjana qi i bashkojnë njerëzit… frika dhe interesi…!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook