Nyjet-Arkivit për » Friedrich Schiller «

Pak dritë mbi figurën intelektuale Izet Bebeziqi – përgaditi Fatmira Allmuça

…e ke parë Wikipedian se ç’kanë shkruar për Izetin!?Na kanë bërë muhaxhirë boshnjakë… jo se kam gjë kundra boshnjakëve,por nuk është e vërtetë… dhe për më tepër, ngul këmbë që Lexo Me Teper.

Friedrich Schiller – Shpifja

  “Ndër gjanat ma të shëmtueme të botës, ajo ma e shëmtuemja mbetet gjuha që shpif…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook