Nyjet-Arkivit për » Frano Llesh Vushmaqi «

Një foto dhe historia e fatit të një familje Familja Vushmaqi – familja e nënës sime – nga Jozef Radi

Një foto dhe historia e fatit të një familje Familja Vushmaqi - familja e nënës sime nga Jozef Radi Kjo foto është e vitit 1926, është në natyrë në qytetin e Pejës. Në të janë katër çifte, Lexo Me Teper.

Duke lexuar një foto historike të familjes – nga Jozef Radi – Familja Vushmaqi, familja e nënës sime, Pejë 1924

Duke lexuar një foto historike të familjes nga Jozef Radi Familja Vushmaqi, familja e nënës sime, Pejë 1924 Në kët foto është familja e nënës sime Vitore Vushmaqi – Radi Në të djathtë të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook