Nyjet-Arkivit për » Franklin Delano Roosevelt «

Globalizmi, Komunizëm Integral – nga Alfons Grishaj

Globalizmi, Komunizëm Integral nga Alfons Grishaj Gjithë këto vite kam vrarë mendjen pse pala demokrate Amerikane përkrah Globalizmin që, në tre dekadat e fundit është tregëzuar në masë si shpëtim i botës?! Lexo Me Teper.

Jaltë 1945. Stalini shpërthen kundër Shqipërisë

Jaltë 1945 – Stalini shpërthen kundër Shqipërisë nga Thanas Mustaqi Shqipëria, dhe vende të tilla të vogla nuk e meritojnë të jenë në tryezë me fuqitë e mëdha, kështu ka deklaruar Lexo Me Teper.

Franklin Delano Roosevelt (1882-1945) – Puna

“Liria e vërtetë e individit s’mundet të ekzistojë pa sigurinë ekonomike dhe pavarsinë… Njerzit e uritun e të papunë janë brumi me të cilin gatuhen diktaturat…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook