Nyjet-Arkivit për » Frank Shkreli «

Gjergj Kastrioti – Skënderbeu vazhdon të “Pushtojë” Amerikën nga Frank Shkreli

Gjergj Kastrioti – Skënderbeu vazhdon të “Pushtojë” Amerikën nga Frank Shkreli Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, trim i trimave, i përgjithmonshmi i Kombit shqiptar i përmasave botërore, në Ditëlindjen e tij, 6 Maj. Lexo Me Teper.

“A ka mbetë ndonji shqiptar gjallë, që të mbrojë nderin e shqiptarit!?” – nga Frank Shkreli – Revolta antikomuniste në gulagun shqiptar të Spaçit – 50-vjetë më parë

“A ka mbetë ndonji shqiptar gjallë, që të mbrojë nderin e shqiptarit!?” nga Frank Shkreli Revolta antikomuniste në gulagun shqiptar të Spaçit – 50-vjetë më parë “A ka mbetë ndonji shqiptar gjallë, që Lexo Me Teper.

Me origjinë nga Vukli i Kelmendit të Malësisë së Madhe në karrigen e Gjykatësit në Amerikë – nga Frank Shkreli

Me origjinë nga Vukli i Kelmendit të Malësisë së Madhe në karrigen e Gjykatësit në Amerikë nga Frank Shkreli Në shkrimet e mia modeste në të kaluarën – duke shënuar raste suksesi në Lexo Me Teper.

Sot më fort se kurrë: “Qëndro Shqipëri!” – nga Frank Shkreli – 30-vjetori i vizitës së tij në Shqipëri

Sot më fort se kurrë: “Qëndro Shqipëri!” nga Frank Shkreli 30-vjetori i vizitës së tij në Shqipëri “Popull shqiptar, ec përpara me guxim drejt shtigjeve të solidaritetit. Është një rrugë e vështirë kjo, por Lexo Me Teper.

Shënim nga një vizitë në Zërin e Amerikës dhe në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Washigton – nga Frank Shkreli

Shënim nga një vizitë në Zërin e Amerikës dhe në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Washigton nga Frank Shkreli Description automatically generated ëith medium confidence See related image detail May be an Lexo Me Teper.

Boksieri Shqiptar Kristian Prenga – një moment krenari për gjithë shqiptarët kudo – nga Frank Shkreli

Boksieri Shqiptar Kristian Prenga – një moment krenari për gjithë shqiptarët kudo nga Frank Shkreli Për fat të keq, shpesh na duket sikur për Shqipërinë dhe për shqiptarët dëgjojmë më shumë lajme Lexo Me Teper.

Debat në “Parlamentin” e Vatrës: Demokracia nuk pret, të autorit Frank Shkreli – Kronikë nga Dalip Greca botuar në gazetën Dielli, Prill 2018

Debat në “Parlamentin” e Vatrës: Demokracia nuk pret, të autorit Frank Shkreli Kronikë nga Dalip Greca botuar në gazetën Dielli, Prill 2018 me rastin e promovimit në Vatër të vëllimit: “Demokracia Lexo Me Teper.

Xhim Xhema dhe Senatori Bob Dole për Kosovën – nga Frank Shkreli – Prishtinë, 17 Shkurt, 2023

Xhim Xhema dhe Senatori Bob Dole për Kosovën Me rastin e 15-vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës nga Frank Shkreli – Prishtinë, 17 Shkurt, 2023 Të dashur vllëzër e motra, Lexo Me Teper.

“Socializmi s’ka vend në Shtetet e Bashkuara të Amerikës!” – nga Frank Shkreli

“Socializmi s’ka vend në Shtetet e Bashkuara të Amerikës!” nga Frank Shkreli Kongresi i Shteteve të Bashkuara denoncon Tmerret e Socializmit Të enjten që kaloi, Kongresi i Shteteve të Bashkuara – miratoi, Lexo Me Teper.

Thikë mu në zemër të marrëdhënieve Shqiptaro-Amerikane! – nga Frank Shkreli

Thikë në zemër të marrëdhënieve Shqiptaro-Amerikane! nga Frank Shkreli Let them fly high and undisturbed, please! Lëri të fluturojnë lart! Mos ua prishni qetësinë, ju lutem! Si dy Shqiponja motra të pandara! Në Lexo Me Teper.

Shpallet Viti Jubilar i Kuvendit të Arbrit Me rastin e 320 – vjetorit – Janar 1703 – nga Frank Shkreli

  Shpallet Viti Jubilar i Kuvendit të Arbrit Me rastin e 320 – vjetorit – Janar 1703 nga Frank Shkreli Ishte viti 1703 – më saktësisht – 13, 14, e 15 Janari i atij Lexo Me Teper.

Nuk ka paqe të qëndrueshme nëqoftëse tirania triumfon mbi lirinë dhe demokracinë – nga Frank Shkreli

Nuk ka paqe të qëndrueshme nëqoftëse tirania triumfon mbi lirinë dhe demokracinë nga Frank Shkreli Kështu foli javën e kaluar në Oslo të Norvegjisë, Sekretari i Përgjithëshëm i NATO-s, z. Jens Stoltenberg, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook