Nyjet-Arkivit për » Françesko Petrarkën «

Koliqi: Vetëm një popull i kulturuar ka të drejtë t’i kërkojë të drejtat e veta dhe t’u imponohet të tjerëve… Intervistë e Dr. Lazër Radi (23 janar 1993)

Koliqi: Vetëm një popull i kulturuar ka të drejtë t’i kërkojë të drejtat e veta dhe t’u imponohet të tjerëve… Intervistë e Dr. Lazër Radi (23 janar 1993) Një histori e Lexo Me Teper.

Koliqi: “Për hir t’Atdheut… Sakrifikoj reputacionin tim…”

  Koliqi: “Për hir t’Atdheut… Sakrifikoj reputacionin tim…” Intervistë: me Dr. Lazër Radi mbi  figurën e Ernest Koliqit Intervistues Luiza Musta dhe Mustafë Xhemajli “T’rrëzuemin due ta çoj nga balta, due m’u ngjit’ m’i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook