Nyjet-Arkivit për » Flutura Malo – Kuqani «

Neruda e Prevert nën përkthimin e Flutura Malo – Kuqani

Kush është Flutra Kuqani – Malo nga Gjin Musa E lindur në Tiranë në një familje të nderuar arsimtaresh, bijë e prindërve Tefë dhe Luçije Kuqani, dhe ka banuar në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook