Nyjet-Arkivit për » Ferra «

Ferra – nji poezi nga Xhelal Ndreu

Ferra – nji poezi nga Xhelal Ndreu Nji prezantim përmes të qenit Ferrë…  Jozef Radi Xhelal Ndreu, lindi Sllovë të Dibrës më 1910, kreu filloren dhe Internatin e Kastriot të Peshkopisë, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook