Nyjet-Arkivit për » Ferdinand Radi Jozef Radi «

Dhjetë krahasime të Gruas me Rakinë – Humor pikant nga Ferdinand Radi

Nand Radi ishte njeri që bashkonte, njeri që ta bënte tavolinën të bukur ta bënte festë, që ku i mbaronte e vërteta, i niste fantazia e ata rreth tij harronin orët dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook