Nyjet-Arkivit për » Feja «

Kryeministrja e Australisë, Gillard u drejtohet emigrantve…

Kryeministrja e Australisë, Gillard u drejtohet emigrantve… dhe nji shënim që ndoshta ia vlen të lexohet… 
 Fjalimi kryeministres së Australisë: Julia Gillard drejtue emigrantve

 Imigrantët, dhe jo australianët, duhet të përshtaten. Parimi është Lexo Me Teper.

Shtypi shqiptar të ketë ma shumë kujdes! Dr. Lazër Radi

Shtypi shqiptar të ketë ma shumë kujdes! nga Dr. Lazër Radi Nji president amerikan, nji nga baballarët e kushtetutës, ka thanë: “Edhe vet presidenti degjeneron, qeveria degjeneron, kongresi degjeneron, vetë sistemi degjeneron Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook