Nyjet-Arkivit për » Fati «

Lao Tzu (604-531-p.K.)- Fati juaj

Mendimet e tua bahen fjalë, fjalët e tua bahen veprime, Veprimet e tua sjellin huqet, huqet e tua bahen karakteri yt  … dhe karakteri juaj – bahet fati juaj.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook