Nyjet-Arkivit për » Fahri Balliu «

Halil Jaçellari: Nji shënim, nji tregim dhe skeda e nji shkrimtari…

Halil Jaçellari – Nji shënim, nji tregim dhe skeda e nji shkrimtari të ikur shpejt… nga Jozef Radi Halil Jaçellarin e kam njohur qysh herët, jemi ndeshur e përshëndetur shpesh në Lexo Me Teper.

Një “Zonjë e zezë…” që nxiu jetët e shumë prej nesh Dine Dine

Një “Zonjë e zezë…” që nxiu jetët e shumë prej nesh… Dine Dine Kur pashë librin “Zonja e zezë – Nexhmie Hoxha” menjëherë u godita nga titulli. Në dukje i thjeshtë, Lexo Me Teper.

Guljelm Deda: Legjenda e përkthyesit të nji Kryevepre

Guljelm Deda: Legjenda e përkthyesit të nji Kryevepre nga Lek Pervizi (Revista “Kuqezi”) Profesor Guljelm Deda, lindi në Shkodër, qyteti djep i kulturës veriore shqiptare… Mbasi kreu gjimnazin franceskan, vazhdon studimet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook