Nyjet-Arkivit për » Etja e Gurëzuar e Arbrit «

Etja e Gurëzuar e Arbrit ose Përvijimi i realitetit, i mitit dhe i ëndrrës nga Anton Çefa

Etja e Gurëzuar e Arbrit ose Përvijimi i realitetit, i mitit dhe i ëndrrës nga Anton Çefa Mbi romanin e Anton Nikë Berishës “Gjin Bardhela i arbresh – Etja e gurëzuar” Botoi “Faik Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook