Nyjet-Arkivit për » Ernest Koliq «

Procesverbali dhe Statuti i “Bllokut Kombëtar Indipendent” (1946)

Procesverbali dhe Statuti i “Bllokut Kombëtar Indipendent” Proces Verbal (I mbajtun sod me 6 Nanduer 1946) Të poshtshënuemit, përfaqësuesit e grupeve të ndryshme indipendente të Romës, të mbledhun për nji shqyrtim Lexo Me Teper.

Shkollat e Ernest Koliqit, vepra më e madhe kombtare në 100 vjetshin e fundit – nga Gani Mehmetaj

Shkollat e Ernest Koliqit, vepra më e madhe kombtare në 100 vjetshin e fundit nga Gani Mehmetaj Para 70 e ca vjetësh Ernest Koliqi i madh, hapi shkollat shqipe në territoret etnike Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook