Nyjet-Arkivit për » Erich Maria Remarque «

Nji letër dashnie – nji perlë letrare sentimentale… Erih Maria Remarque

Nji letër dashnie – nji perlë letrare sentimentale nga Erih Maria Remarque… “Të gjitha dashuritë kërkojnë të jenë të përjetshme… e pikërisht këtu e kanë burimin mundimet dhe vuajtjet e tyre pafund…” Erih Maria Remarque Duamë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook