Nyjet-Arkivit për » Epoken Globale «

Shqipëria e Vogël dhe Amerika e Madhe në Epoken Globale… nga Ailda Mëngjesi

Shqipëria e Vogël dhe Amerika e Madhe në Epoken Globale… nga Ailda Mëngjesi Sigurisht që as Dr. Berisha dhe as President Trump nuk posedojnë artin elitar të komunikimit. Sigurisht që mënyra e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook