Nyjet-Arkivit për » Enzo Gatti «

Origjina dhe simbolet e flamurit Shqiptar nga Maksim Zotaj

Origjina dhe simbolet e flamurit Shqiptar nga Maksim Zotaj “Flamuri Shqiptar ashtu si dhe gjuha e tij, kanë karakter kozmik, andaj ai duket se është po aq i vjetër sa dhe vet Lexo Me Teper.

Orakulli i Dodonës nga Maksim Zotaj

Orakulli i Dodonës nga Maksim Zotaj Pse ka rëndësi Dodona? Nga mitologjia e vjetër “Dodoni ishte biri i Zeusit dhe i Evropës, ndërsa Dodona e bija e Oqeanit dhe e Tithies, perëndi të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook