Nyjet-Arkivit për » Enkeleda Ristani «

Leximi i poezisë “Sot është një nga ato ditët” nga Entela Tabaku – Sorman

Leximi i poezisë “Sot është një nga ato ditët” nga Entela Tabaku – Sorman një Poezi e Enkeleda Ristanit Leximi i një poezie është përjetim më vete. Sa më e mirë poezia, aq Lexo Me Teper.

Çuliq, poetja që gjithësisë i jep krahë njerëzorë nga Rezart Palluqi

Çuliq, poetja që gjithësisë i jep krahë njerëzorë nga Rezart Palluqi Përshtypje mbi librin me poezi, “Patitullni” të poetes Elona Çuliq Poetja Elona Çuliq e shkurton distancën e gjithësisë me Tokën dhe njeriun Lexo Me Teper.

Poetja Enkeleda Ristani… i lëshon nji klithmë shtetit shqiptar…

Poetja Enkeleda Ristani i lëshon nji klithmë shtetit shqiptar… Kjo letër pa zarf është e nji nëne, e nji poete, autore e mjaft librave me vlerë, e nji intelektualeje e pakompromis, e nji gruaje Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook