Nyjet-Arkivit për » Engjëll Gishti «

Letër Publike drejtuar – në mbrojtje të vlerave të historisë dhe kulturës nga Dr. Engjëll Gishti

Letër Publike drejtuar: KM të Republikës së Shqipërisë z. Edi Rama, KM të Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti, KM të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Kovaçeviç Akademisë së Shkencave te Republikës Lexo Me Teper.

Mit’hat Frashëri – Baba i Kombit Shqiptar – nga Engjëll Gishti

Mit’hat Frashëri – Baba i Kombit Shqiptar nga Engjëll Gishti Pas 33 vitesh nga rënia e komunizmit, dëgjon ende njerëz të indoktrinuar majtas të cilët e quajnë Ballin Kombëtar e veçanërisht figurën Lexo Me Teper.

“Cezari në Shqipëri” – libër i historianit Engjëll Gishti

“Cezari në Shqipëri”, – libër i historianit Engjëll Gishti Të dashur miq, Doli nga shtypi libri: “Cezari në Shqipëri”! Siç kuptohet edhe nga titulli, tema e këtij studimi është jeta dhe aktiviteti Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook