Nyjet-Arkivit për » Emrush Myftari «

Mallkimi dhe Kosova – Fjala e shkrimtarit Petro Marko

Mallkimi dhe Kosova Fjala e shkrimtarit Petro Marko Ëndrra ime për të vajtur qoftë edhe një herë të vetme në Kosovë,ku më respektojnë si shkrimtar e si luftëtardhe më quanin vëlla, nuk Lexo Me Teper.

Masakra e Bihorit – Fati i 9200 Shqiptarëve të pafajshëm nga Arbër Gashi

Masakra e Bihorit – Fati i 9200 Shqiptarëve të pafajshëm nga Arbër Gashi Në prag të Kërshëndellave Ortodokse më 5 dhe 6 Janar 1943, forcat pushtuese serboçetnike masakruan 9.200 shqiptarë dhe detyruan Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook