Nyjet-Arkivit për » Elona Caslli «

Sa është normale një kamera në apartamentin tuaj, po aq normal është edhe “Vëllai i Madh” – nga Elona Caslli

Sa është normale një kamera në apartamentin tuaj, po aq normal është edhe “Vëllai i Madh” nga Elona Caslli Nuk do të prek historikun e formatit të “Vëllait të madh” dhe nuk Lexo Me Teper.

Dy shkrime për një vajzë një program dhe një sistem… – nga Elona Caslli & Sonila Meço

Dy shkrime për një vajzë një program dhe një sistem… nga Elona Caslli & Sonila Meço Dy shkrime, për një vajzë, një sistem dhe një program, nga dy zonja të medias që Lexo Me Teper.

Zhdukja e standardit ndodhi para profesionistëve që e njihnin shumë mirë domethënien e tij – nga Elona Caslli

Zhdukja e standardit ndodhi para profesionistëve që e njihnin shumë mirë domethënien e tij nga Elona Caslli Nuk e kam ndjekur Festivalin në RTSH për arsye nga më të ndryshmet. Shoh në Lexo Me Teper.

Një popull në riedukim… – nga Elona Caslli

Një popull në riedukim… nga Elona Caslli Procesi i riedukimit përfshin nxënien e duhur të disa sjelljeve të cilat një individ nuk i ka nxënë si duhet herën e parë dhe për Lexo Me Teper.

Elona Caslli, luftëtarja që na bën të ndihemi në faj, qëndrestarja e paepur e betejave të dinjitetshme… – Portret i Paautorizuar nga Albert Vataj

Elona Caslli, luftëtarja që na bën të ndihemi në faj,  qëndrestarja e paepur e betejave të dinjitetshme… Portret i Paautorizuar nga Albert Vataj Elona Caslli është një nga ne të gjithë, por Lexo Me Teper.

E vërteta nuk blindohet Basha! – nga Elona Caslli

  E vërteta nuk blindohet Basha! nga Elona Caslli  Nuk do t’i kisha shkruar këto fjalë nëse në rrjet nuk do të isha përballur me blindimin e dyerve në Partinë Demokratike, i cili Lexo Me Teper.

A shuhet urrejtja?! – nga Elona Caslli

A shuhet urrejtja?! nga Elona Caslli Nje shkrim i Erl Kodres provokoi rrëfimin e mëposhtëm të cilin e kam dëgjuar kohë më parë nga një grua në moshë që vjen nga një Lexo Me Teper.

Si e mendoj unë situatën e sotme në Partinë Demokratike – nga Elona Caslli

Si e mendoj unë situatën e sotme në Partinë Demokratike nga Elona Caslli Çfarë mendoj unë?! Po të përgjigjem ty mik i panjohur, e përmes teje shumë të tjerëve që më kanë Lexo Me Teper.

Mashtrimet për Mandatin e Dytë s’mund të na cënojnë qëndrueshmërinë e Mandatës së Tretë… – nga Elona Caslli

Mashtrimet për Mandatin e Dytë s’mund të na cënojnë qëndrueshmërinë e Mandatës së Tretë…* nga Elona Caslli Artan Lame nuk do t’i kisha rimarrë fjalët tuaja dhe nuk do të ndërtoja një Lexo Me Teper.

Detyra e artit dhe e artistit… – nga Jorge Luis Borghes.

Detyra e artit dhe e artistit… nga Jorge Luis Borghes. Detyra e artit është të shndërrojë gjithçka që na ndodh; ta shndërrojë gjithçka në simbole, në muzikë; ta shndërrojë gjithçka në diçka Lexo Me Teper.

Dy shkrime për jetën e këputur nga krimi të Myzerin Zenelit – Elona Caslli –

Një natë para fundit nga Elona Caslli Nesër do të filloj punë. Rroga nuk është e keqe, plus që ai shoku im që punoi vjet atje, më tha se dalin edhe bakshishe dhe Lexo Me Teper.

Njohja e gjuhës amtare – kusht thelbësor i nxënies së një gjuhe të huaj – nga Elona Caslli

Njohja e gjuhës amtare – kusht thelbësor i nxënies së një gjuhe të huaj. nga Elona Caslli Kryeministri Rama, para disa javësh valëviti si arritje faktin, se “…në mandatin e tretë mësimi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook