Nyjet-Arkivit për » Elie Wiesel «

Shoah (Holokausti) – që u ndërpre në Shqipëri… nga Artan Kafexhiu

Shoah (Holokausti) – që u ndërpre në Shqipëri… nga Artan Kafexhiu Autoritetet ushtarake italiane, nën komandën e kolonelit De Leo, kishin arrestuar një numër të konsiderueshëm hebrenjsh të larguar nga Serbia, apo Lexo Me Teper.

Në magjinë e festivalit në Mantova Dionis Qirzidhi (2006)

Në magjinë e festivalit në Mantova… nga Dionis Qirzidhi Përshëndetje për mikun tim  të mirë Dionisin… Ky shkrim i gjatë por mjaft i ndjerë dhe i pasur në kulturë e në informacion i Lexo Me Teper.

Elie Wiesel

  “..Mbaj gjithnji nji qendrim! Asnjansia inkurajon shpesh shtypsin dhe asnjiherë viktimën… Heshtja i jep zemër gjithnji torturuesit dhe jo të torturuemit…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook