Nyjet-Arkivit për » Elia Zaharia «

Princ Alberti i II i Monakos, vizitë në Tiranë

Princ Alberti i II i Monakos, vizitë në Tiranë Sot, më 16 tetor 2018, në orën 16.00, në Rezidencën Mbretërore Shqiptare, ka mbrritur për një vizitë zyrtare His Royal Highness Princ Lexo Me Teper.

90-vjetori i shpalljes së Mbretërisë – Fjala e Princ Lekës me 8 tetor 2018

Mbrëmja festive e 8 Tetorit 2018, dhe fjalimi “ndryshe” i Princ Lekës… shënim nga Jozef Radi Mbrëmja e 8 tetorit të 2018, mblodhi në rezidencën mbretërore të Familjes Zogu, shumë miq të Lexo Me Teper.

Copëza shënimesh mbi një dasëm princore… ose Princi Shqiptar mes “gjakut blu” të të botës… nga Jozef Radi

Copëza shënimesh mbi një dasëm princore… ose Princi Shqiptar mes “gjakut blu” të të botës… nga Jozef Radi Nëse dita e 7 tetorit 2016, lëshoi një shi të pafundmë vjeshte dhe trembi gjithkënd Lexo Me Teper.

Dasma e Princit Leka II me Elia Zaharinë – Ja të ftuarit nga familjet mbretërore

Dasma e Princit Leka II me Elia Zaharinë Ja të ftuarit nga familjet mbretërore Ndërsa të ftuarit e familjeve mbretërore nga e gjithë Europa do të jenë të shumtë siç tregohet edhe në listën e Lexo Me Teper.

Gjaku Blu i Europës në Tiranë në Dasmën e Princ Lekës së II me Elia Zaharian

Gjaku Blu i Europës në Tiranë në Dasmën e Princ Lekës së II me Elia Zaharian me 8 Tetor 2016 Të vetmen dasëm mbretërore që ka ndodhur në Shqipëri shumë vite më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook