Nyjet-Arkivit për » Edmund Schuman «

Pema Methusela – organizmi i gjallë më i vjetër në botë nga Albert Vataj

Pema Methusela – organizmi i gjallë më i vjetër në botë nga Albert Vataj Methusela është pemë 4.841 vjeçare, e cila ndodhet në Malet e Bardha, Kaliforni. Mosha dhe paraqitje e bëjnë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook