Nyjet-Arkivit për » Edison Ypi «

Idhnaku Klosi nga Edison Ypi

Idhnaku Klosi nga Edison Ypi Ashtu e kam ditur edhe unë Dan; Që nuk flitet keq për të vdekurin. Për të vdekurin flitet vetëm mirë. Sepse i vdekuri nuk dëgjon, dhe nga Lexo Me Teper.

Nuk nga Edison Ypi

Nuk nga Edison Ypi Nuk i kuptova. Nuk i durova. Nuk i mora seriozisht. Nuk më ngjallnin asnjë interes, asnjë kuriozitet, vetëm neveri, vetëm krrupë, vetëm pështirosje. Nuk ngjanim. Nuk i përkisnim të njëjtës Botë. Nuk na rrihte Lexo Me Teper.

Ti nuk lexon… nga Edison Ypi

Ti nuk lexon… nga Edison Ypi Ti ha, pi, vishesh, mbathesh, udhëton, zbavitesh. Por nuk je i qetë. Nuk ndjehesh i lumtur. Ke ankesa. Nuk të rreh mirë zemra. Nuk të mbushet Lexo Me Teper.

Statuse të përzgjedhura prej miqve të mi… për vitin 2015

Statuse të përzgjedhura prej miqve të mi… për vitin 2015             Paradë e shëmtuar e fukarallëkut të mendjes, mungesës së fantazisë, kreativitetit, profesionalizmit… Zero frymëzim, zero përkushtim, zero stil, zero talent, zero Lexo Me Teper.

Justina nga Edison Ypi

Justina… nga Edison Ypi Brenda refuzimit total që i bëja kohës së mënxyrshme, ngjarjes në vazhdim nuk i mbaj mend as vitin as muajin. Duke krahasuar kordinatat kohore të ngjarjeve të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook