Nyjet-Arkivit për » Dyfytyrësi dhe trashësi e trashëguar «

Dyfytyrësi dhe trashësi e trashëguar – nga Luan Myftiu

Dyfytyrësi dhe trashësi e trashëguar nga Luan Myftiu “Duhet të mësosh shumë, që të kuptosh se di pak” - Montenji Të llastuarit nga diktatura kanë prirje të bëhen delirantë. Kush u mësua vetëm Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook