Nyjet-Arkivit për » Dumja «

Gjithmonë në rrezik… e t’mos mbytesh kurrë!!! Edmond Hasani

Gjithmonë në rrezik… e t’mos mbytesh kurrë!!! Nga e përdishmja e rrëfimeve të Edmond Hasanit… Me gozhdë, grisa suvanë e murit poshtë parvazit të dritares ku ulesha gjithmonë në mësim dhe formova Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook