Nyjet-Arkivit për » Dosjet «

Spiunët e Fëmijërisë sime dhe Drita e mbetur nga Kujtimet… nga Kujtim Cekani

Spiunët e Fëmijërisë sime dhe Drita e mbetur nga Kujtimet… nga Kujtim Cekani E kush nuk kthehet te vitet e dikurshme të shkollës…?! Unë nuk besoj se ka fëmijë që mos t’i kujtojë Lexo Me Teper.

Kur “Dashuria” për Partinë… mundi Dashurinë për Fëmijën”


Kur “Dashuria” për Partinë… mundi Dashurinë për Fëmijën”
 *** U ndala pak gjatë te këto shënime të shkruara te Muri i Mirush Osmanit, nji djalosh i dikurshëm, të cilin e arrestuan pak Lexo Me Teper.

Ja si duhet bërë hapja e dosjeve… Kastriot Dervishi

Ja si duhet bërë hapja e dosjeve… Interviste e Kastriot Dervishit me Dashamir Biçakun Studiuesi dhe ish- drejtori i Arkivit të Ministrisë së Brendshme, ofron idenë e tij mbi hapjen e dosjeve. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook