Nyjet-Arkivit për » Dosjet Minerva «

Dosjet, oh dosjet, ah dosjet… Po deri kur me dosjet!? nga Jozef Radi

Dosjet, oh dosjet, ah dosjet… Po deri kur me dosjet!? nga Jozef Radi (variant për dajre dhe lodra) Ky shkrim është e disa viteve ma parë, kur çeshtja e Dosjeve mbushte herpashere tregun Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook