Nyjet-Arkivit për » Doktori i Luleve «

Shprehje karakteristike korçare…

Shprehje karakteristike korçare… Në rubrikën “Shqipja e Dialektit”, e gjetëm më vend të vendosim kësaj here disa shprehje tipike korçare, po edhe mjaft fjalë karakteristike të zonës së Korçës…  shprehje dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook